Supreme, Rolex, Nike: O mea uma ou te ofuina e faʻatusa ma e leai se tasi e matauina

"E i ai laʻu kopi Rolex na ou aveina i ni tagata tomai faapitoa se toʻatolu ma e leai se tasi oi latou na iloa o se mea pepelo."

 

E mafai ona e fa'aalu le 1,900 euros ile Louis VuittonMonogram Tullemitiafu po'o e mafai ona e alu ile upegatafa'ilagi a Saina ma fa'atau se tu'itu'i mo le tau tutusa.

O le lalolagi o faʻataʻitaʻiga i le taulaga e tumu i laʻei faʻataʻitaʻi e amata mai i sneakers Adadis e pei o latou faʻatau atu i le palanikeke pito i luga i faʻataʻitaʻiga atoatoa e toetoe lava a le mafai ona iloa mai le amataga.O aʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, na ou faʻatau talu ai nei se faʻalelei Supreme hoodie (toe faʻatau tau o le 400 euros ma luga) mo naʻo lalo ifo o le 40 euros.

 

A o'o mai i ofu i luga o le auala, o le ofuina o tu'itu'i e le o se mea e fa'afefe ai, e ui lava o le ai ai tagata i luga o le initaneti o lo'o tu'uina le tele o fa'asoa i se pea o '90s sneakers ma talie ia te oe.O lenei mea na mafua ai ona ou mafaufau pe i ai se tasi na laei mai le ulu e oo i tamatamaivae i ofu faafoliga.O le tagata fa'aoga Reddit Aiden6, o lo'o fa'atautaia le fa'ata'ita'iga ta'uta'ua o le streetwear replica subreddit r/fashionreps, fai mai o lona ofu e 80 pasene pepelo.Sa ou talanoa ma ia ina ia taʻu mai ia te aʻu le mea moni atoa e uiga i faafoliga.

 

VICE: Na fa'apefea ona e o'o i le lalolagi o lavalava fa'afoliga?
Aiden6:Oi mate.A o iai o ia i le aʻoga maualuga, sa ia faʻatau atu Beats by Dre headphones.Ou te faʻatauina mo le sefulu euros ma faʻatau atu i le 30. Ou te faia pe tusa ma le 200 poʻo le 300 euros i le vaiaso mai le faʻatau atu o headphone, ma mai iina na ou alu ai e faʻatau lavalava.Sa iai fo'i sipika Beats tu'itu'i.O mea uma.I le taimi nei e tusa ma le 30 o'u pea seevae eseese.

O fea na e maua mai ai mea uma?
Ose upegatafa'ilagi a Saina.O le ituaiga Beats na amata ona luluina i lena taimi.Na ou vaaia e sefulu tala le tau iina ma sa ou manatu,E leaga, ae o loʻo iai pisinisi iinei!Na ou okaina mo aʻu lava ona toe faatauina mai lea o le isi sefulu.O le ala lena na ou amata ai.

Sa ou faatauina se lua

E fia se mea e maua mai ai?

Sa ou i le aoga maualuga (12-13 tausaga).O lea ua 22 ou tausaga.Seoli, sa ou i ai i le pisinisi tu'itu'i i lo'u olaga atoa.


Taimi meli: Sep-05-2022